• ŞEpnolat üst

Hani herşey kontrolünüz altındaydı Zafer başkan?

  • Büyükşehir-1

Ali Demirhan’ın başkanlığı olaylı bir şekilde bırakmasının ardından ortaya hergün farklı farklı belgeler dökülmeye başlandı…

Belgelerin ve yayınlanan haberlerin özeti, Ali Demirhan kulübün içini menajerler ve sahte alacak senetleriyle boşaltıyor!!!

Suçlamalar, ortaya sunulan belgeler son derece çarpıcı…

Bu kadar belge ve iddia ortaya saçılmışken, 1 yıl öncesine dönüp, bugün o belgeleri ortaya saçanların beyanatlarını, sohbetlerdeki ifadelerini hatırlayalım o halde…

Hepiniz hatırlayacaktır, 3. Lig’de şampiyon olduğumuz günlerde, yine bugüne benzer iddialar, açıklamalar havada uçuşuyordu.

Aynı sezon Süper Lig’e yükselen Adanaspor’un 5 milyon TL’lik bir bütçesine karşın, 3. Lig şampiyonluğunun B.B. Erzurumspor’a 17 milyon TL’ye mal olduğu iddiası da gündemi hayli meşgul etmişti…

Bu iddiayı ERKHABER’e özel açıklama yaparak gündeme getiren eski yöneticilerden Zeki Arıcıoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in tepkisiyle karşılaştığı da herkesin malumu…

İşte o günlerde kulübün Onursal Başkanı da olan Mehmet Sekmen, yanına Ali Demirhan’ı da alıp, basın toplantısı düzenlemiş, kendisine sunulan yıllık bilançoyu gösterip, “herşey kontrolümüz altında” açıklaması yapmıştı.

 

HANİ HERŞEY KONTROLÜNÜZ ALTINDAYDI ZAFER BAŞKAN!

Bu toplantının hemen ardından Başkan Sekmen’i meslektaşım ve ortağım Sinan Özçaylak ile birlikte makamında ziyaret ettim. Odada Asbaşkan Zafer Aynalı da vardı.

Zafer Aynalı’nın orada söylediği bir söz, yeni söylenmiş gibi aklımda…

Orkun bey, Sinan Bey, ben kulübün tüm hesap ve kitabını sayın başkanımıza günlük olarak rapor ediyorum. Ne para gelmiş, kime ne verilmiş, nereden ne alınmış hepsi kontrolümüz altında!

Biz de bu sözler üzerine, “Biz birkaç sene önce Erzurumspor’u kaybettik, yeni bir Erzurumspor vakası olmasın diye endişe ediyoruz” deyince de, Başkan Sekmen, “Hiç endişe edilecek birşey yok. Zafer bey, dediği gibi herşeyi bana günlük rapor ediyor” demişti…

Bunları hatırlatmamım bir sebebi var elbet…

Şimdi her yerde Ali Demirhan’ı parasal konularda suçlayan Zafer Aynalı’ya soruyorum, “Zafer bey, siz günlük olarak Başkan Mehmet Sekmen’e hep yanlış bilgiler mi verdiniz? Günlük hazırladığınız raporları siz mi yoksa başkaları mı hazırlıyordu?

Zafer Aynalı başkan kusura bakmasın, bu sürecin başından sonuna kadar yanlışları var, hiçbir izahatı benim için geçerli de değil inandırıcı da!

Biz, endişelerimizi paylaşırken, “rahat olun, herşey kontrolümüz altında” diyen de kendisi, bugün “Ali Demirhan kulübün içini boşaltıyor” diyen de, genel kurulda bizzat Ali Demirhan’ın ismini vererek "şükranlarını" sunan da, Ali Demirhan dönemine ait hesapların "ibra edilmesi" için elini kaldıran da!

 

KABUL ETMELİSİN, BU İŞİ BECEREMEDİN!

Geçtiğimiz günlerde Ali Demirhan’ın iki yıl içerisinde 2 milyon TL bağışta bulunduğunu denetim kurulu raporundaki belgeler doğrultusunda yazmıştık. Zafer Aynalı, bununla ilgili çevresine şöyle diyormuş:

Ali Demirhan, bağış olarak alınan paraları, kendi parası gibi göndermiş, dolayısıyla o paralar onun değil!

Zafer Başkan, hakikaten inanılır gibi değil, Ali Demirhan’ın 2 milyon TL’sinin 1 milyon 830 bin TL’si 2015-2016 sezonunda verilmiş, yani senin “günlük rapor veriyorum, herşey kontrolümüz altında” dediğin sezon!

Zafer başkan, Ali Demirhan’ın birilerinin bağışını kendi adına kulüp hesaplarına kaydettiğini “günlük” olarak rapor etmedin mi?

Etmediysen niye etmedin de bugün konuşma gereği duyuyorsun?

Aklımızla, zekamızla alay etme ne olur?

Kabul et, ya ben bu işi beceremedim, ruhum bile duymadan işler yapılmış, yeni yeni öğreniyorum de!

Ya da ben maalesef Başkan Sekmen’e hep yanlış bilgilerle günlük rapor vermişim, hep başkanım da hem de kamuoyundan özür diliyorum de!

Tabi bunları dedikten sonra da, bi zahmet istifa et ve bildiğin işe geri dön!

Şahsen ben bu saatten sonra senin söylediğin hiçbirşeye inanmam Zafer Başkan!

Hele hele “herşey kontrolümüz altında” dediğinde daha çok endişelenirim haberin olsun…