• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Şubat 2020 13:24

Haklı isyana duyarsız kalmadılar

Haklı isyana duyarsız kalmadılar

ERKHABER / ERZURUM - Sağlık Bakanlığı Koronavirüs tedbirleri kapsamında İran’dan getirilecek olan Türk vatandaşlarının tedavisi için Erzurum’u pilot il olarak belirlemiş ve kentteki hastanelerde hazırlıklar tamamlanmıştı. ERKHaber, erzurumekspres, eksi25haber ve Nokta25haber’in konuyu gündeme getirmesiyle birlikte Sağlık Bakanlığı harekete geçti ve Erzurum’u pilot il kapsamından çıkardı.

KARIŞIK

Vatandaşların tedirginliği ve sosyal medya üzerinden yapılan tepkiler sonucu Karantina Hastanesi olarak hazırlanan Erzurum Şehir Hastanesi ve Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi bugünden itibaren normal çalışma düzenine geçti.

Bakanlığın pilot il kararından vazgeçmesini yine bu haber sitelerinden öğrenen vatandaşlar, “Soğuk havanın etkili olduğu yerlerde etkisini artıran Koronavirüs için Erzurum’da karantina hastanelerinin oluşturulması anlaşılır gibi değildi. Konunun üzerinde hassasiyetle duran ve bu kararın iptalinde büyük rol oynayan haber sitelerine teşekkür ederiz”dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.