• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 24 Nisan 2021 16:51

Hakem hataları Erzurumspor'un 12 puanına mal oldu...

Hakem hataları Erzurumspor'un 12 puanına mal oldu...
Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Erzurumspor, 2020-2021 sezonunda Hakem hataları nedeniyle 12 puandan oldu.

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Erzurumspor, 2020-2021 sezonunda Hakem hataları nedeniyle 12 puandan oldu. 34 puanla ligin 20 sırasında yer alan Erzurumspor ligin 6 haftasında Galatasaray maçında, ligin 32 haftasında Konyaspor maçında, ligin 33 haftasında Gençlerbirliği maçı ve ligin 34 haftasında Beşiktaş maçlarında hakem hataları nedeniyle galip gelemedi. Galatasaray, Beşiktaş ve Konyaspor maçlarında mağlup olan Erzurumspor, Gençlerbirliği maçında da berabere kalarak, 12 puandan oldu. Son oynadığı Malatyaspor maçında da nizami gölü ve bir penaltısı verilmeyen Erzurumspor uzatma dakikalarında Obertan’ın ayağından kazandığı golle sahadan galip ayrıldı.

KARIŞIK

Süper Lig’e yükseldiği, 2018-2019 sezonunda da bariz hakem hatalarıyla puan kaybeden ve ligden düşen Erzurumspor için taraftarlar, “  Aynı senaryoyu izliyoruz. Federasyon ve Merkez Hakem Komitesi adeta bizi Ligde istemiyorlar. Bir başka takım için bu kadar hakem hatası gösteremezsiniz. Bu çifte standardı kınıyoruz. Erzurumspor, şerefiyle hakkıyla hakemleri de yenerek, inşallah layık olduğu Süper Lig’de kalacaktır.” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.