• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Temmuz 2021 17:33

Gözütok: Erzurum Kongresi, kurtuluş mücadelemizin anahtarıdır...

Gözütok: Erzurum Kongresi, kurtuluş mücadelemizin anahtarıdır...
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı İbrahim Gözütok'tan 23 Temmuz mesajı: ''Yüce Allah'ın izniyle başlayan Kurtuluş mücadelemizin anahtarıdır Erzurum kongresi''

ERKHABER / ERZURUM - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı İbrahim Gözütok 23 Temmuz Erzurum Kongresi münasebeti ile bir açıklama yaptı. Gözütok; “Yüce Allah'ın izniyle başlayan Kurtuluş mücadelemizin anahtarıdır Erzurum kongresi.” dedi...

KARIŞIK

Gözütok mesajında şu ifadelere yer verdi;

Vatan Bir Bütündür Parçalanamaz! 

Erzurum'da başlayıp Tüm Vatan'a yayılan kurtuluş isteği, işgal altındaki beş vilayetimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Kadim Şehrimiz Erzurum işgal güçlerine direnmiş ve ordusunu muhafaza etmiştir. Kongrede alınan kararlar Tüm dünyaya Vatan kavramının önemini göstermiştir. İnsanımız canıyla malıyla bu uğurda sonsuz fedakarlık göstermiştir. Vatan Parçalanamaz diyerek, kendinden askeri ve ekonomik olarak çok güçlü olan işgal güçlerini hezimete uğramıştır. 

Bu vesile ile Kuruluşundan bu güne Vatan için her türlü fedakarlığı göstermiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, Cenab-Haktan milletimize sonsuz birlik ve beraberlik diliyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.