• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Mayıs 2019 01:18

Gözeler artık Genel Başkan Yardımcısı

Gözeler artık Genel Başkan Yardımcısı
Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkan Yardımcılığı görevine Erzurum Şube Başkanı Muhammet Zeki Gözeler getirildi.

ERKHABER / ERZURUM - Yaklaşık üç yıl önce Erzurum İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra sivil toplum camiasına yeni bir soluk kazandıran Erzurumlu genç işadamının başarısı genel merkezin de dikkatinden kaçmadı. BİRKONFED Erzurum İl Başkanı Muhammet Zeki Gözeler, Genel Başkan Osman Ünsal ve yönetim kurulunun takdiri ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. BİRKONFED’in Erzurum teşkilatını kurduktan sonra, şehrin kalkınma ritmine katkı sunmak adına ortaya koyduğu sinerji ve yöneticilerle gerçekleştirdiği istişare buluşmalarıyla şehrin gelişimine ve dönüşümüne ivme kazandıracak atılımlar gerçekleştiren Gözeler’in girişimlerinin genel merkez tarafından da takdir görmesi Erzurum’da sevinçle karşılandı.

KARIŞIK

GÖZELER’DEN GENEL MERKEZE TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan BİRKONFED Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum İl Başkanı Muhammet Zeki Gözeler, “Şahsıma bu kutlu görevi uygun görüp, tebliğ eden başta Genel Başkanımız Osman Ünsal olmak üzere, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin. Bu görevin kutsal şehrimiz Erzurum’dan şahsıma verilmesi de ayrıca beni mutlu etti. İnşallah şehrimize ve ülkemize güzel hizmetler sunmamıza vesile olur. Bu vesileyle, BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonumuzun Başkanlık divanında görev alan diğer çalışma arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” dedi.

TÜRKİYE’NİN SAYGIN STK’LARINDAN BİRİSİ…

BİRKONFED İş Dünyası Konfederasyonu’nun 2015 yılında İstanbul merkezli kurulduğunu ve kısa bir sürede Türkiye’nin saygın sivil toplum örgütleri arasında yerini aldığını anlatan Başkan Gözeler, “Genel merkezimizin bize tebliğ ettiği Genel Başkan Yardımcılığı görevini layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Konfederasyonumuzun ve bizlerin bütün derdi Türkiye’deki ticari hacmi güçlendirmek, Türkiye’de ve Erzurum’da ticaret yapan insanların birbiri arasındaki bağını kuvvetlendirmek, memleketimiz için hayırlı işler yapmaktır. Bu anlamda, kısa zamanda bütün Türkiye’de teşkilatlanarak, tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.