• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Aralık 2023 14:42

Göç ile mücadele denetimleri yoğunlaştırıldı

Göç ile mücadele denetimleri yoğunlaştırıldı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri göç ile mücadele çalışmaları kapsamında kent merkezindeki denetimlerini yoğun olarak sürdürüyor.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri göç ile mücadele çalışmaları kapsamında kent merkezindeki denetimlerini yoğun olarak sürdürüyor.
Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü emrine tahsis edilen göç ile mücadele amacıyla kullanılacak olan mobil aracın Muratpaşa Mahallesi Havuzbaşı Kent Meydanı'nda konuşlandırılmasıyla birlikte denetimler yoğunlaştırıldı. Yapılan çalışma kapsamında Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bölge genelinde yapılan denetimler neticesinde toplamda 25 yabancı uyruklu şahıs gerekli kontrollerin yapılabilmesi için Havuzbaşı Kent Meydanı'nda kurulan Mobil İl Göç aracına getirildi. Yapılan kontroller neticesinde şahısların herhangi bir olumsuzluklarının olmadığı belirlenirken, kaçak göçmenlerin göç idaresine teslim edilmekte olduğu belirtildi.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.