• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 18 Ağustos 2022 11:29

Giresunspor paylaştı, Erzurumspor taraftarı harekete geçti: TAHTAYI AÇ REİS...

Giresunspor paylaştı, Erzurumspor taraftarı harekete geçti: TAHTAYI AÇ REİS...
Giresunspor’un hem 2020 yılı hem de birkaç hafta önceki paylaşımları Erzurumspor taraftarını harekete geçirdi

ERKHABER / ERZURUM - Giresunspor’un hem 2020 yılı hem de birkaç hafta önceki paylaşımları Erzurumspor taraftarını harekete geçirdi. Hem 2020 yılında hem de bu sezon öncesinde Giresunspor’un transfer tahtasının açılması için gereken kaynağı sağladığı gerekçesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden tweetlerini gören Erzurumspor taraftarı, “Erzurum Giresun’dan daha çok oy verdi sana Reis, o nedenle biz de isteriz demek en doğal hakkımız. Tahtayı aç reis.” diyerek paylaşımlarda bulundu. 

KARIŞIK

 

Ekonomik olarak zor günler geçiren, Erzurumspor FK’da transfer tahtası kapalı. Transfer tahtasının açılması için yaklaşık 60 milyon lira para gerekiyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetimi, Transfer tahtasını açabilmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor. 

Herkes Transfer tahtasının açılıp açılamayacağını merak ede dursun, Erzurumspor taraftarı, Giresunspor’un hem 2020 yılında hem de bu sezon öncesinde yaptığı paylaşımları örnek göstererek, Cumhurbaşkanı Rcep Tayyip Erdoğan’dan destek istedi. 2020 yılında Giresunspor’un transfer tahtasının açılması için gereken kaynağı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden tweetini paylaşan Erzurumsporlu taraftarlar; “ Erzurum Giresun’dan daha çok oy verdi sana Reis, o nedenle biz de isteriz demek en doğal hakkımız. Tahtayı aç reis. ” paylaşımında bulundu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muammer Aydın 20 Ağustos 2022 15:15

    bu haber dogrumu Yeni Malatyaspor 11 Süper Lig Takımını Geride Bıraktı… Yeni Malatyaspor, Passolig kart sayılarına göre, 11 Süper Lig kulübünü geride bıraktı. 83 bin 947 passolig sayısıyla İzmir ekibi Göztepe’nin ardından 1.Lig’de ikinci sırada yer alan sarı siyahlı takım, küme düşmesine rağmen passolig kart sayısıyla dikkat çekiyor.

  • Nabi Kılıç 18 Ağustos 2022 14:29

    Ben bir MHP li olarak sayın cumhur başkanımızı destekliyoruz sayın cumhur başkanımızı da bizi desteklemesi lazım Erzurum sporumuza yardımı ile takdir toplayacağım düşünüyorum