• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Aralık 2019 15:44

Giresunspor mağlubiyeti hazmedemedi!!!

Giresunspor mağlubiyeti hazmedemedi!!!
Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, düzenlediği basın toplantısında Erzurumspor'a nasıl yenildiklerini anlattı.

ERKHABER / ERZURUM - Haftasonu Erzurum'da BB Erzurumspor'a mağlup olan Giresunspor'da sular durulmuyor. Taraftarın tepkisinden çekinen Giresunsporlu yöneticiler Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ve defans futbolcubu Aykut Demir'i hedef aldı. 

KARIŞIK

Bugün basın toplantısı düzenleyen Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, takımlarının kötü performansını unutup, mağlubiyetlerinde maçın hakemi Emre Malok'un etkili olduğunu söyledi. Toplantıda kariyerden, sevgiden ve paradan bahseden Karademir'in ne demek istediğini kimse anlamadı. Eline tutuştururulan notları okuyan Karademir'in çaresizliği de yüzüne yansıdı. 

Aykut Demir'in futbola Giresunspor sayesinde döndüğünü ifade eden Karademir, Teknik Direktör Erkan Sözeri' için ise, "Sonuç olarak sana bundan sonraki hocalık hayatında başarılar dileriz. Nice kariyerler yapman dileğiyle. Giresunspor’u ağzına almadan bir hayat geçirmeni temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.