• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Eylül 2018 10:45

Ghilas Erzurumspor'u istemedi, transfer yattı..

Ghilas Erzurumspor'u istemedi, transfer yattı..
Ghilas Erzurumspor'u istemedi, transfer yattı..

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetiminin Milan Pavkov, Milan Skoda, Wagner Love ve Ali Sowe transferlerinden umduğunu bulamadığı için mecburen yöneldiği Göztepeli Nabil Ghilas transferi, oyuncunun son anda "Erzurum'a gitmem" demesi üzerine gerçekleşmedi. B.B. Erzurumspor transfer komitesinin, kulübü ve menajeri ile her konuda anlaşma sağlamasına karşın, transfer işlemlerinin bitimine bir saat kala Nabil Ghilas, İzmir ekibinin yöneticilerine "Erzurum'a gitmem" dediği ve telefonunu kapatarak, kayıplara karışması nedeniyle transfer resmiyet kazanmadı. 

KARIŞIK

Uyumsuz kişiliği ve yüksek maliyeti nedeniyle Göztepe'nin takımdan göndermeye çalıştığı ve bu amaçla birçok kulübe teklif ettiği Nabil Ghilas'ın transferinin gerçekleşmemesi İzmir ekibinde tam anlamışla şok yaşatırken, Cezayir asıllı Fransız forvetin alınmasından rahatsızlık duyan Erzurumsporlu taraftarların da yüzünü güldürdü... 

 

TÜM GÖZLER MUNSY VE THY'DE...

İstenilen özelliklerde forvet transferinin yapılamaması B.B. Erzurumspor taraftarları üzerinden olumsuz etki yaparken, tüm gözlerin ve beklentilerin de Munsy ve Thy üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu. Mavi Beyazlı yöneticiler ve teknik heyetin, her iki oyuncuyla birebir görüşme yaparak, "Size güveniyoruz" mesajı verecekleri ve taraftarlara da iki oyuncuya destek olmaları çağrısında bulunacakları öğrenildi.