• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 08 Ağustos 2016 08:22

Genel Başkan’dan Karakaya’ya destek

Genel Başkan’dan Karakaya’ya destek
Erzurum şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Yücel Karakaya, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret etti.

ERKHABER / GÜNCEL - Yapılan genel kurul sonrası Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığına getirilen Yücel Karakaya, kısa zaman içerisinde yaptığı çalışmalar ile büyük beğeni topluyor.
Erzurum’daki sivil toplum kuruluşları içerisinde en aktif konuma gelen şoförler odası Başkanlığında, başkan Karakaya ve ekibi, üyelerin sorunlarını giderme noktasında gerek, siyasiler ve gerekse genel merkez nezdinde görüşmelerini sürdürüyor. Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Yücel Karakaya, hafta sonu Başkent Ankara’da, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette genel Başkan Fevzi Apaydın, Yücel Karakaya ve ekibini kutladı. Apaydın, “Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanlığı, doğu Anadolu bölgesinin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi. Yeni yönetim olarak Yücel Karakaya Başkan’a ve ekibine üstün başarılar diliyorum. Bizlerde federasyon genel merkezi olarak yeni yönetimin her zaman arkasında olacağız” dedi.
Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Yücel Karakaya ise, “Federasyon Başkanımız Ankara'da makamında bizleri çok güzel karşıladı ve yapmış olduğumuz Olağanüstü Genel Kurul sebebiyle kazanmış olduğum Oda Başkanlığımdan dolayı bizleri kutladı. Ayrıca yapacağımız hizmetlerde de hem Odamızın hem de bizlerin her daim yanımızda olduğunu belirtti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

KARIŞIK