• Büyükşehir-1
EKONOMİ Haber Girişi : 18 Nisan 2016 12:31

Gazprom uyardı!

Gazprom uyardı!
Rus doğalgaz şirketi Gazprom yönetim kurulu üyesi Valery Golubev, petrol üreten ülkelerin Doha'daki toplantıda üretimi dondurmak için bir anlaşmaya varamamalarının "en beklenmedik" senaryoyu doğurabileceğini söyledi.

Moskova'da bir enerji konferansında konuşan Golubev, "Doha'da dün petrol üretimini dondurmak için yapılan görüşmeler beklenmedik şekilde sonuçlandı" dedi.
Golubev, ankara escort "Hidrokarbon üreticileri, evrensel insani değerlerden yola çıkılacak bir anlaşmaya ulaşmak için hazır değiller. Herkes kendi bencil amaçlarının peşinde ve bu da en beklenmedik senaryoya yol açabilir" dedi.

KARIŞIK

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyesi olan etimesgut escort ve olmayan ülkelerin Doha'da petrol üretiminin dondurulmasını görüştüğü dünkü toplantıdan herhangi bir anlaşma çıkmadı. Haber: etlik Escort Reuters