• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 03 Eylül 2021 11:20

Gajos olmadı, ibre yeniden Nalepa'ya döndü...

Gajos olmadı, ibre yeniden Nalepa'ya döndü...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da 10 numara transferinde dengeler sürekli değişiyor.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da 10 numara transferinde dengeler sürekli değişiyor. Uzun süredir Giresunspor'un Polonyalı 10 numarası Nalepa ile temasta olan Mavi Beyazlı kulüp, dün sürpriz bir gelişmeyle bir başka Polonyalı Maciej Gajos'u gündemine aldı. Oyuncu ile her konuda anlaşan Dadaşlar, Polonyalı oyuncunun oynadığı Lechia Gdansk takımının transfere onay vermemesi üzerine, rotasını yeniden Nalepa'ya çevirdi. 

KARIŞIK

Bir yandan içerisinde bulunduğu ekonomik zorlukları aşmaya çalışan B.B. Erzurumspor yönetimi, diğer yandan da transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Orta sahaya takviye yapmak için girişimlerini sürdüren ve bu doğrultuda dün Çek futbolcu Martin Hasek'i Erzurum'a getiren Mavi Beyazlılar, 10 numara transferine nokta koymaya çalışıyor. 

Dün gündeme gelen Polonya ekibi Lechia Gdansk takımının 10 numarası Maciej Gajos ile her konuda anlayan Dadaşlar, oyuncunun hocasının transfere vize vermemesiyle hayal kırıklığı yaşadı. 

Gajos'tan olumsuz haber gelmesi üzerine gündeminde bulunan Arjantinli Diego Buonanotte ile Giresunspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Polonyalı 10 numara Nalepa arasında tercih yapmaya çalışan transfer komitesinin Nalepa'ya daha sıcak olduğu ifade ediliyor. 

Arjantinli oyuncunun kariyerinin iyi olmasına rağmen sakatlıklar ve son yıllardaki maç sayısının azlığı teknik heyet ve yönetimin kafasını karıştırırken, ligi bilmesi ve yaşı nedeniyle Nalepa'nın birkaç adım önde olduğu belirtiliyor. 

Transferlere hafta sonunda nokta koymak isteyen Dadaşlar, Hasek ve Nalepa'nın haricinde Malatyaspor'da oynayan Rahman Buğra Çağıran ile bir yabancıyı daha kadrosuna katarak, transferi noktalamayı hedefliyor.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.