• Büyükşehir-1
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 30 Eylül 2020 14:05 Haber Girişi : 30 Eylül 2020 14:08

Filyasyon ekipleri gece-gündüz yollarda

Filyasyon ekipleri gece-gündüz yollarda

ERKHABER / ERZURUM - Sağlık çalışanlarının Covid-19’la mücadelesi gece-gündüz devam ediyor. Filyasyon ekipleri gece dağları aşarak en ücradaki hastalara ulaşıp tedavilerini gerçekleştiriyor.

KARIŞIK

Sağlık ekiplerinin Covid-19’la amansız mücadelesi Erzurum’da da devam ediyor. Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, rahatsızlanan 62 yaşındaki bir hasta izin Karayazı’nın Salyamaç Köyü’ne gitti. Elektriklerin kesik olduğu köyde Adaç farı ve telefon ışığıyla filyasyon yapan ekiplerin hastanın ilaçlarını vererek köyden ayrıldı.

 

GÜRSEL BEDİR : BU ÇOCUKLARIN EMEĞİNİ ZAYU ETMEYELİM

 

Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, Filyasyon ekibinin çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Hastamız Karayazı Salyamaç köyünde, 62 yaşında. Gece saat 10 civarı, filyasyon ekiplerimiz araç farı ve telefon ışığıyla filyasyon yapıyorlar. Hastamızın ilaçları verildi.

Sağlık çalışanlarımız zaman kavramı gözetmeksizin, inanılmaz bir özveri ve gayretle çalışıyorlar. Yıllar sonrasına miras kalacak insanlık hikayeleri yazıyorlar. Lütfen bu çocukların emeklerini zayi etmeyelim, onlara destek olalım...

Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.