• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 17 Ekim 2018 13:26

Fenerbahçe’nin İsviçreli futbolcusu Michael Frey'den Erzurumspor açıklaması...

Fenerbahçe’nin İsviçreli futbolcusu Michael Frey'den Erzurumspor açıklaması...
Fenerbahçe’nin İsviçreli futbolcusu Michael Frey, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Frey, “Erzurumspor haberlerini ilk olarak gazetede okudum."dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Fenerbahçe’nin İsviçreli futbolcusu Michael Frey, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımda en çok çalışan ismin kendisi olduğunu söyleyen Frey, sarı-lacivertlilerin de sezon sonunda şampiyon olacağına inandığını belirtti. 
Fenerbahçe’nin İsviçreli forvet oyuncusu Michael Frey, bu sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Takımın son durumu hakkında konuşarak sözlerine başlayan Frey, “Takımı her gün antrenmanlarda görme fırsatım oluyor. Çok iyi çalışıyoruz ve ligin başına göre çok daha iyi durumdayız. Türkiye’nin en iyi takımı olmak için çok çalışıyoruz” açıklamasını yaptı. Erzurumspor’un transfer listesinde olmasıyla ilgili sorulan soruyu yanıtlayan İsviçreli futbolcu, “Erzurumspor haberlerini ilk olarak gazetede okudum. Bu haberleri okumadan önce Erzurumspor’la ilgili çok fazla bilgi sahibi değildim. Kendilerine çok saygım var ama dediğim gibi gazete haberlerinden önce bilgi sahibi değildim Erzurumspor’la ilgili” dedi. Performansının eleştirilmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Frey, “Açıkçası öyle olduğunu düşünmüyorum. Geldiğim günden bu yana kulüpteki herkes bana karşı çok iyi ve gelişimimi sağlamamda yardımcı oluyorlar. Çok fazla eleştirildiğimi düşünmüyorum” cevabını verdi. 

KARIŞIK