• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 16 Şubat 2022 15:01

Eyüp maçı öncesi Yumlu'dan kötü haber

Eyüp maçı öncesi Yumlu'dan kötü haber
Ümraniyespor maçıyla uzun bir sakatlık döneminden sonra yeniden formasına kavuşan ancak mücadeleyi sakat sakat tamamlayan kaptan Mustafa Yumlu'nun çekilen MR'ından beklenen haber gelmedi.

ERKHABER / ERZURUM - Pazar günü deplasmanda oynanan Ümraniyespor maçıyla uzun bir sakatlık döneminden sonra yeniden formasına kavuşan ancak mücadeleyi sakat sakat tamamlayan kaptan Mustafa Yumlu'nun çekilen MR'ından beklenen haber gelmedi. MR sonucunu inceleyen kulüp doktorları, Yumlu'nun yarın ki Eyüpspor maçında oynamasının mümkün olmadığını teknik direktör Yücel İldiz'e bildirdiler.

KARIŞIK

Manisa FK maçında gördüğü kırmızı kartın cezasını tamamlayan Mustafa Akbaş da Yumlu'nun yokluğunda yeniden formasına kavuşacak. 

B.B. Erzurumspor'un Eyüpspor maçında, Szumski, Orhan, Aykut, Mustafa Akbaş, Mücahit, Estrella, Hasek (Gökhan Alsan) Novikovas, Eren Tozlu, Emircan ve Olanare 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.