• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 00:36

ESKİ’den Adıyaman’a tam destek...

ESKİ’den Adıyaman’a tam destek...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman bölgesine destek için giden ESKİ ekipleri, Adıyaman merkez ve ilçelerinde altyapı bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Adıyaman bölgesine destek için giden ESKİ ekipleri, Adıyaman merkez ve ilçelerinde altyapı bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
ESKİ ekipleri, yıkıma uğrayan şehirde altyapı sorunlarını neredeyse tamamını çözüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla depremin hemen ardından bölgeye hareket eden ESKİ ekipleri, şehrin içme suyundan altyapısına, şehir şebeke hatlarından kırsal şebeke hatlarına varıncaya kadar depremden olumsuz etkilenen bütün hatları yenileyen ESKİ ekipleri, konteyner ve çadır kentlerdeki altyapı ihtiyaçlarını da giderdi. Deprem bölgesinde adeta hazır kıta görev yapan ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 7/24 esasıyla görev yaparken, Adıyamanlı depremzedelerin gönlünde taht kurmayı da başardı. Şehrin dört bir yanında Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ araçlarıyla yüzlerce personelini gören depremzede vatandaşlar, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her anımızda yanımızda olan Dadaşlara ve Erzurum Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Bey'efendiye ESKİ ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

KARIŞIK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.