• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Ağustos 2022 15:56

Eser önemsemedi, İl Başkanı Öz gerçeği açıkladı...

Eser önemsemedi, İl Başkanı Öz gerçeği açıkladı...
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Muhalefet her zaman ki gibi abartarak, yalanlarla hizmetlerimizi gölgelemeye çalışıyor." dedi.

ERKHABER / ERZURUM - Doğalgaz boru hattı döşenmesi için Narman’da binlerce ağacın kesileceği yönündeki iddialar üzerine, Gazeteci Sinan Özçaylak’a açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Gaz şirketinin hattı sererken oluşturduğu tahribat üzerine, Karayolları ile arasında tartışma yaşanmış, Karayolları yolu tahrip ederek boru döşenmesini engellemek adına farklı bir güzergah önermiş. Bu güzergah üzerinde de öyle binlerce ağaç yok. Ekonomik ömrünü tamamlamış, 40-50 kavak ağacı var. Ağaçların katledilmesi söz konusu değil.” dedi. 

KARIŞIK

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin’in binlerce ağaç katledilecek iddialarını Sinan Özçaylak’a yanıtladı. 

Öz iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “AK Parti olarak, bizim yeşile gösterdiğimiz hassasiyeti, geçmişten bu güne hiçbir hükumet göstermemiştir. Biz “Yarın kıyametin kopacağını bilseniz, elinizdeki son fidanı mutlaka dikiniz” diyen bir peygamberin ümmetleriyiz. Çıkan bu dedikodular Gaz şirketi ile Karayolları arasında hattın nereden serileceği yönünde çıkan bir anlaşmazlıktan kaynaklanıyor. Öyle bahsedildiği gibi 30 bin ağacın kesileceği tamamen yalandır.” dedi. 

 

Bahse konu alanda binlerce ağacın olmadığını belirten Başkan Öz, “40’a yakın, tüylü kavak ağacı var. Ağaçlarda ömürlerini tamamlamış. Muhalefet her zaman ki gibi abartarak, yalanlarla hizmetlerimizi gölgelemeye çalışıyor. Ancak şunu bilsinler ki güneş balçıkla sıvanmaz.” dedi. 

Belediye Başkanı Burhanettin Eser’in  “Tasarruf, karayollarının bizi ilgilendirmez. İster keser, ister kesmez” anlamına gelen açıklamalarının aksine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün bu ifadeleri, vatandaşın yüreğine su serpti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.