• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 05 Ağustos 2016 12:49

Erzurum’un Kick boksta başarı çıtası yükseldi

Erzurum’un Kick boksta başarı çıtası yükseldi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı kick bokçuları kutlayarak, bu spor dalında başarı çıtasının yükseldiğini söyledi.

ERKHABER / SPOR - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, şampiyon kick boksçuları ağırladı. 57 kiloda Türkiye şampiyonu olan ve Yunanistan’ın Başkenti Atina’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Emre Şahin, yine aynı kiloda Slovenya’nın Maribor kentinde Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’nin madalya ümidi olan Cebrail Gençoğlu ve İrlanda’nın Başkenti Dublin’de yapılacak olan gençler dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Vedat Ağyürek’in yanı sıra 42 kiloda Türkiye ikincisi olan Onur Ağyürek ve 57 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Hakan Koç’u kutlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarıda il temsilcisi Rıdvan Özkan ile antrenörlerin payının büyük olduğunu söyledi. Şampiyon sporcularla birlikte Kick Boks İl Temsilcisi Rıdvan Özkan ve antrenör Tamer Çam’ı da kabul eden Taşkesenligil, “Son yıllarda kick boksta çıtayı oldukça yükselttik, üç sporcumuzun aynı anda milli takıma seçilmesi Erzurum için bir gurur vesilesidir. İnşallah başarı grafiğimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı kick bokçulardan kesinlikle eğitimlerini aksatmamaları gerektiğini de savunarak, “Tabi ki; spor yapacaksınız, şampiyon olacaksınız, ülkemizin sizin gibi başarılı sporculara ihtiyacı var. Ancak eğitiminizi de kesinlikle aksatmayacaksınız. Hatta okula devamlı giden bir öğrenciden sizlerin daha başarılı olmak gibi bir mecburiyetiniz de var, aileniz ve geleceğiniz açısından, bu çok önemli” şeklinde konuştu.

KARIŞIK