• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 11 Haziran 2016 14:08

Erzurumspor'da para tartışmasına kaptan noktayı koydu: Paramızı aldık!

Erzurumspor'da para tartışmasına kaptan noktayı koydu: Paramızı aldık!
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da para sorunu yaşandığı, futbolcuların şampiyonluk primi dahil alacaklarını tahsil edemedikleri ve muhatap bulamadıkları yönündeki iddiayı takım kaptanı Mehmet Albayrak yalanladı. Albayrak, "Ben dahil 3-4 kişinin alacağı k

ERKHABER / ERZURUM - Bazı basın organlarında "Erzurumspor'da kaos kapıda" başlıklarıyla verilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da ekonomik sıkıntılar yaşandığı, futbolcuların maç başı, galibiyet ve şampiyonluk primlerini alamadıkları ve kendilerine bir muhatap bulamadıkları iddiasını takım kaptanı Mehmet Albayrak yalanladı. Twitter hesabından yazılı bir açıklama yapan ve bu yönde haber yapan medya organlarını "Erzurumspor düşmanı" olarak ilan eden Mehmet Albayrak, para alamadıkları iddiasının doğru olmadığını öne sürdü.

KARIŞIK

Mehmet Albayrak'ın "Erzurumspor düşmanı ilan ettiği" ilgili haberleri yapan gazetecilerin nasıl bir tepki vereceği merak edilirken, kaptan Albayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

1- 5 yıldır 3. ligden çıkamayan takımı şampiyon yapan yönetim, teknik heyet ve futbol takımı bunları hak etmiyor.

2- Başkanımız ve yönetim kurulumuz söz verdikleri gibi hafta içi bizleri çağırıp (7 Haziran Salı günü) alacaklarımıza karşılık (buna şampiyonluk primlerimizde dahil) çek ve nakit ödeme yapmışlardır. Sadece 3-4 arkadaşımızın ki kalmıştır buna bende dahilim. Onlara da önümüzdeki hafta içi için söz verilmiştir. Kısaca biz futbolcuların paramızı alamama gibi bir korkusu ve düşüncesi yoktur. 

3- Bugüne kadar başkanımız ve yönetim kurulumuz bize verdiği her sözü yerine getirdi. Para herşey değil, biz her şekilde başkanımızın ve yönetim kurulumuzun yanındayız. Erzurum'a hizmet etmek için varız. Emeğimizin de karşılığını elbet alacağımızdan şüphemiz yok. 

4- Yönetim, hocalar, futbolcular gelip geçicidir. Kalıcı olan Erzurumspor ve sizlersiniz sayın basın mensupları. Erzurumspor sizin memleket meseleniz olmalıdır. Erzurumspor düşmanlığının Erzurum'a hiçbir faydası olmaz. 

Benden açıklama bekleyenlere yeterli olmuştur sanırım bu açıklamalar...