• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Erzurumspor'da iç transfer krizi... Kaleci Hakan da anlaşamadı...

Erzurumspor'da iç transfer krizi... Kaleci Hakan da anlaşamadı...
B.B. Erzurumspor yönetiminin iç transferde masaya oturduğu Burhan ve Erhan Çelenk'ten sonra kaleci Hakan ile de anlaşma sağlanamadı.

ERKHABER / ERZURUM - Dış transferde atağa kalkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da iç transferde işler yolunda gitmiyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın raporu doğrultusunda takımda kalmasına karar verilen ve transfer komitesinin Erzurum'a davet ettiği oyunculardan Burhan Eşer ve Erhan Çelenk'ten sonra Mavi Beyazlı takımı final maçında kurtardığı 4 penaltı ile Süper Lig'e taşıyan isim olan kaleci Hakan Canbazoğlu ile de anlaşma sağlanamadı. Yönetimin teklifi ile Hakan Canbazoğlu'nun talebi arasında uçurum olduğu ve görüşmenin tıkandığı öğrenildi. 

KARIŞIK

İç transfer görüşmeleri için Erzurum'a gelen ve transfer komitesi ile masaya oturan kaptan Burhan Eşer, yıllık ücretinde sözleşmesinde yazan yüzde 30'luk zam yerine, ücretinde indirime gidilmesi nedeniyle sitemli sözler sarfederek masadan kalkmıştı. Yöneticilerin teknik direktör Altıparmak ile görüştükten sonra "geçtiğimiz sezonun aynısı, zam yok" önerisine de düşünmek için zaman isteyerek yanıtsız bırakıp, Erzurum'dan ayrılan Burhan Eşer'den sonra Erhan Çelenk ile yapılan görüşmelerde de net bir karara varılamadı. 

Geçtiğimiz sezon 550 bin TL'ye oynayan Erhan Çelenk'in yeni sezondaki ücretinin Burhan Eşer'e önerilen 1 milyon 350 bin TL'ye çıkarmak istemesi, yönetimi köşeye sıkıştırdı. Ayrıca Erhan Çelenk'in menajerinin de yeni sözleşmeden pay istemesi üzerine görüşmelerin tıkandığı öğrenildi. 

Son olarak transfer komitesi kaleci Hakan Canbazoğlu ile masaya oturdu. Erhan Çelenk gibi geride bıraktığımız sezonu 550 bin TL'ye oynadığı öğrenilen Hakan Canbazoğlu'nun yönetiminden 2 milyon TL talep ettiği, transfer komitesinin de 800 bin TL önerdiği, başarılı file bekçisinin uçurum düzeyindeki fark nedeniyle moralinin bozularak, masadan kalktığı iddia edildi. Hakan Canbazoğlu'nun anlaşma sağlanamadan Erzurum'dan ayrılması, "Bursa panteri Erzurumspor'dan ayrılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.