• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Aralık 2017 00:07

Erzurumspor’da bir günde dört bomba

Erzurumspor’da bir günde dört bomba
Ligin ilk yarısını lider kapatan BB Erzurumspor transfere hızlı başladı. Mavi-Beyazlılar bir günde dört önemli futbolcuyu renklerine kattı...

ERKHABER / ERZURUM-Ligin ilk yarısını lider kapatan BB Erzurumspor transfere hızlı başladı. Mavi-Beyazlılar bir günde dört önemli futbolcuyu renklerine kattı.

KARIŞIK

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve ligin ilk yarısını lider kapatan BB Erzurum’da transfer haberleri peş peşe gelmeye başladı. Engin Baytar ve Fahri Tatan’la yolları ayıran mavi-beyazlı ekip Beşiktaş’ta forma giyen Eslem Öztürk, Gaziantepspor’un solbeki İlker Günaslan, Keçiörengücü’nden ortasaha oyuncusu Mustafa Kayabaşı ve Boluspor’dan stoper bölgesinde görev yapan Kemal Tokak’ı renklerine bağladı.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, İlker Günaslan transferinden bonservis parası almazken, Beşiktaş yönetimi ise Başkan Ali Demirhan’la olan yakın ilişkileri nedeniyle Eslem Öztürk transferinden kiralama ücretini almadığı öğrenildi.

Öte yandan BB Erzurumspor başkanı Ali Demirhan’ın Süper lig’de forma giyen bir futbolcuyla daha anlaşmaya vardığı, kulübüyle olan pürüzlerin çözülmesiyle birlikte bu transferinde gerçekleştirileceği gelen bilgiler arasında.