• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 24 Mayıs 2018 13:12

Erzurumspor'da Altıparmak ve Demir ile yola devam...

Erzurumspor'da Altıparmak ve Demir ile yola devam...
ERzurumspor'da Altıparmak ve Demir ile yola devam...

ÖZEL HABER

 

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da bir yanda Süper Lig’e yükselmenin mutluluğu devam ederken bir yandan da yeni sezonun hazırlıklarına hemen başlandı. Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Mehmet Altıparmak ve Sportif Direktör Zafer Demir ile “yola devam” kararı alındı. Altıparmak ve Demir ile masaya oturacak yönetim, anlaşma sağlanırsa her iki isimle de sözleşme imzalayacak. 

 

B.B. Erzurumspor’u mucizevi bir şekilde Süper Lig’e çıkararak tarihi bir başarının altına imza atan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak önümüzdeki sezonda da takımın başanda olacak. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve Sportif Direktör Zafer Demir ile sözleşme uzatılması başta olmak üzere birçok konuyu masaya yataran yönetim kurulu, her iki isimle de anlaşılması yönünde karar aldı. 

 

DOĞAN: ANLAŞIRSAK DEVAM EDECEĞİZ

Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, yönetim kurulunun hem Altıparmak hem de Demir ile “yola devam” etme yönünde karar aldığını belirterek, “Kendileriyle masaya oturup, etraflıca konuşacağız. Yeni sezon hedeflerimizi, onlardan beklentilerimizi ve onların bizden beklentilerini dinleyeceğiz. Eğer ortak bir müşterekte buluşabilirsek, sözleşme yenileceğiz. Yönetimimizin devam yönünde eğilimi var ama kesin olarak kaldılar diyebilmem için resmi anlaşmanın yapılması lazım” dedi. 

 

Öte yandan yönetimin dünkü toplantıda olağanüstü genel kurula gidilmesi yönünde görüşbirliği içerisinde olduğu ancak kongrenin Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin tamamlansından sonra yapılmasının uygun olacağı görüşünün de benimsendiği öğrenildi. Kongreye kadar yönetim kurulu transfer çalışmalarını sürdürecek.