• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 15 Şubat 2022 15:49

Erzurumspor'un ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ başladı...

Erzurumspor'un ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ başladı...
Yeniden Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren ve Perşembe günü kendi evinde Eyüpspor ile tarihi bir mücadeleye çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yönetim bugün "sürpriz" hamleler yaptı.

ERKHABER / ERZURUM - Yeniden Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren ve Perşembe günü kendi evinde Eyüpspor ile tarihi bir mücadeleye çıkacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da yönetim bugün "sürpriz" hamleler yaptı. Ümraniyespor yönetiminin bilet fiyatlarını "ücretsiz" yapması nedeniyle Pazar günü deplasmanda "kapalı gişe" oynamak zorunda kalan Mavi Beyazlılar, Eyüp maçının bilet fiyatlarında adeta "damping" yaptı. Kale arkası biletini 2,5 TL'ye kadar düşüren yönetimin bu hamlesine, taraftarlar da sosyal medyada kampanya başlatarak destek verdi. 

KARIŞIK

Erzurumspor yönetimi, uzun bir aradan taraftardan "tam not" alan bir dizi hamle yaptı. Bugün ilk olarak Eyüpspor maçının bilet fiyatlarında indirim yapıldığını, kadınlar ile 12-20 yaş arasındaki gençlerin maça biletsiz girebileceklerini ve ilçelerden gelecek taraflar ile merkezdeki taraftarlar için ücretsiz otobüs kaldırılacağını duyuran yönetim, sonrasında da şehri bayraklarla süsleme kampanyası başlattı. 

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar, camiada hemen herkesten olumlu karşılık buldu. Çok sayıda taraftar, "toplu bilet alma" kampanyası başlatıp, özellikle genç taraftarların biletlerini karşılamak için harekete geçti. Kulüp hesaplarına gönderilen bilet ücretlerinin dekontları sosyal medyada yayılmaya başlandı. 

 Erzurumspor Asbaşkanı Ahmet Dal, Eyüpspor maçı ile birlikte iç sahada birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarına dikkati çekerek, "Şampiyonluk adeta Erzurum'dan geçecek. Şampiyon olmak için Erzurum'da oynayacağımız maçları mutlaka kazanmak zorundayız. Taraftarlarımıza da her zamankinden çok ihtiyacımız var. Bilet fiyatlarını indirip, tüm ilçelerimizden ve şehir merkezinden gelecek taraftarlarımız için ücretsiz otobüs seferleri konulmasını sağladık. Bu noktada başta Onursal Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile tüm ilçe belediye başkanlarımıza camiamız adına teşekkür ediyorum. Artık kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakılıp, şampiyonluk yürüyüşümüzü güçlü bir şekilde sürdürme zamanı. Bu yürüyüşün ilk adımı da Eyüpspor maçı. Bilet fiyatlarının indirilmesinin ardından kulübümüze bilet talebinde ciddi bir artış görüyoruz. Taraftarlarımızın 5-10 kişinin biletini ben alayım diyerek, kulüp hesaplarına para göndermesi inanın hepimizi duygulandırdı ve sorumluluklarımızı iyice artırdı. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Eyüpspor maçını kazanıp onları mutlu edeceğiz" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.