• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Temmuz 2018 21:01

Erzurumspor transferde atağa kalktı... Thy ve Tshabalala Dadaş oldu...

Erzurumspor transferde atağa kalktı... Thy ve Tshabalala Dadaş oldu...
Erzurumspor transferde atağa kalktı... Thy ve Tshabalala Dadaş oldu...

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, transferde bir süredir devam eden suskunluğunu iki transfer birden yaparak bozdu. Mavi Beyazlılar, Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de top koşturan ve geçtiğimiz sezonun kiralık olarak Hollanda'nın VVV-Venlo takımında geçiren forvet oyuncusu Lennard Thy ve Güney Afrika Kaizer Chiefs takımında10 numara mevkisinde oynayan Siphiwe Tshabalala ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. 

KARIŞIK

Daha önce Almanya Bundesliga Liginde St.Pauli ve Werder Bremen formalarını da giyen 26 yaşındaki Alman forvet, geçen sezon kiralık oynadığı Hollanda ekibi VVV-Venlo'da 32 maçta 7 gol atıp 6 asist yaptı. Mavi Beyazlı kulüp ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan Lennart Thy, yeni takımının Erzurum'da bugün başlayan ikinci etap kampına katıldı. 

 

SİPHİWE TSHABALALA DA 2 YILLIK İMZA ATACAK

Güney Afrika Kaizer Chiefs takımında10 numara mevkisinde oynayan Siphiwe Tshabalala ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Bu sezon 38 maça çıkan Siphiwe Tshabalala 3 gol 8 asist yaptı. Prensip anlaşmasına varılan tecrübeli futbolcunun resmi imzayı iki gün sonra Erzurum’a gelerek imzalaması bekleniyor.