• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 23 Şubat 2022 11:54

Erzurumspor taraftarı ayağa kalktı... Hedef 25 bin...

Erzurumspor taraftarı ayağa kalktı... Hedef 25 bin...
Erzurumspor'un şampiyonluk yolunda Pazar günü kendi evinde Ankaragücü ile oynayacağı final niteliğindeki maç öncesinde taraftarlar adeta seferberlik ilan etti.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Beleodiye Erzurumspor'un şampiyonluk yolunda Pazar günü kendi evinde Ankaragücü ile oynayacağı final niteliğindeki maç öncesinde taraftarlar adeta seferberlik ilan etti. "Ya şimdi ya hiç" sloganıyla başlatılan kampanya ile Ankaragücü maçına 25 bin taraftarın gelmesi hedefleniyor. 

KARIŞIK

Erzurumspor'un sezon başında yapılan kongre sürecinde yaşanılan bazı olaylar nedeniyle bu sezon tribünlere gelmeyen taraftarlar, üst üste gelen kötü sonuçların ardından yeniden tribünlere dönmeye hazırlanıyor. Adanaspor ile berabere kalarak zirveye yaklaşma şansını bir krez daha elinin tersiyle iten Mavi Beyazlılar açısından adeta "son şans" niteliği taşıyan Ankaragücü maçı öncesinde sosyal medyada harekete geçen taraftarlar, "hedef 25 bin" sloganıyla taraftarları maça davet etmeye başladı. 

"Ya şimdi ya hiç" diyen taraftarlar, "Başka Erzurumspor yok. Herkes küskünlüklerini, kızgınlıklarını bir kenara bırakıp, takımına, şehrine sahip çıkmalı. Pazar günü Erzurumspor'umuzu desteklemek, takımımızın şampiyonluk yolundaki finali kazanması için 12'nci adam olarak tribünde olmak zorundayız. Maç Pazar günü ve hiçbirimizin mazereti yok. O stadı dolduracağız ve takımımıza sahip çıktığımızı göstereceğiz. Aynı zamanda da 'bu kulüp bizim' mesajını da vermiş olacağız" diye konuştular. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.