• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Ocak 2001 00:39

Erzurumspor idmanında SÜRPRİZ İSİM

Erzurumspor idmanında  SÜRPRİZ İSİM
Depar attı, ikili mücadeleye girdi, şut çalıştı…

ERKHABER / ERZURUM-İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren BB Erzurumspor’da antrenmana Başkan Ali Demirhan’da katıldı. Şut çalışan, depar atan, ve ikili mücadelelere giren Başkan Demirhan’ın performansını gören futbolcular bile şaştı kaldı.

KARIŞIK

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren BB Erzurumspor’un sabah antrenmanına kulüp başkanı Ali Demirhan’da katıldı. Eşofmanlarını giyerek futbolcularla birlikte sahaya çıkan Demirhan’ın performansını gören teknik ekip ve futbolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi. Önce düz koşu yapan Başkan Demirhan çift kale maçta da hünerlerini sergiledi. Çektiği şutlar ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Demirhan, teknik ekip tarafından antrenmanın yıldızı seçildi. Başkanın performansı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen mavi-beyazlı futbolcular, “Başkanın bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyorduk. Performansı karşısında etkilenmemek mümkün değil. Antrenmanın ardından kendisini tebrik ettik”dediler.

Başkan Demirhan ise futbolcularıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Yönetimden, futbolculara, teknik heyettin malzemecisine kadar hepimiz şampiyonluğa inandık. Erzurumspor’u hak ettiği yere getirmek için daha çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bugün ki antrenmana bende katıldım. Tüm futbolcuların morali yerinde. İnşallah ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yapıp, lig sonunda da şampiyonluğu göğüsleyen ekip olacağız”diye konuştu.