• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 22 Nisan 2021 02:54

Erzurumspor'dan TFF ve MHK'ye mesaj: TEDİRGİNİZ!

Erzurumspor'dan TFF ve MHK'ye mesaj: TEDİRGİNİZ!
Erzurumspor Kulübü son haftalarda yaşanan hakem hatalarıyla açıklama yayımladı. Kulüp açıklamasında TFF ve MHK'nın gelcek haftalarda aynı hataların yaşanmaması adına gerekenlerin yapılmasını istedi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor Kulübü son haftalarda yaşanan hakem hatalarıyla açıklama yayımladı. Kulüp açıklamasında TFF ve MHK'nın gelcek haftalarda aynı hataların yaşanmaması adına gerekenlerin yapılmasını istedi.

KARIŞIK

 

İşte Erzurumspor Kulübü'nden yapılan o açıklama;

 

TEDİRGİNİZ! 

2020-2021 sezonunun başından beri bazı maçlarda yaşadığımız hatalara son Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarındaki hatalar da eklenince kulüp resmi sitesinden geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlamıştık. Ancak bu açıklamaya rağmen maalesef aleyhimize hakem hataları devam etti. 

Beşiktaş maçındaki el pozisyonu sonrası oluşturulan zemin algısıyla bu maçta da yaşanan pozisyon da unutturulmaya çalışıldı. 

Dün oynadığımız Malatyaspor maçında; Ricardo  Gomes’le 39. dakikada bulduğumuz nizami golün iptali, 90+2. dakikada ceza sahası çizgisinin üzerinde düşürülen Elbasan Rashani ve hakem Ali Palabıyık’ın penaltı kararına rağmen VAR kararıyla iptal edilmesini anlamakta zorlanıyoruz. 

Erzurumspor camiası hakem hatalarıyla ligden düştüğü iki yıl önceki sezonu hala unutmadı. 
Aynı şeyleri yaşama endişemizi kamuoyuyla paylaşıyor, tüm futbol camiasını bu konuda maçlarımızı hassasiyetle takip etmelerini rica ediyoruz. 

Ligin sonuna doğru tansiyonun yükseldiği, kalan haftalarda gitgide zorlaşan maçlarda benzer hataların yaşanmaması adına gerek TFF gerekse MHK nezdinde gerekenlerin yapılacağına inanmak istiyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.