• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 08 Mayıs 2023 22:43

Erzurumspor'dan TFF ve hakem tepkisi

Erzurumspor'dan TFF ve hakem tepkisi
Erzurumspor FK, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak hem TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye hem de maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a sert tepki gösterdi.
Erzurumspor'dan TFF ve hakem tepkisi

ERKHABER / ERZURUM - Sahası kapalı olduğu için Bursa'da karşılaştığı Gençlerbirliği'ne tartışmalı bir penaltı golüyle 1-0 mağlup olan Erzurumspor FK, sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak hem TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye hem de maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a sert tepki gösterdi.

KARIŞIK

 

Maçın ardından hakem Atilla Karaoğlan'a tepki gösteren Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın tepkisi, maçın görüntüleri ve TFF Başkanı Büyükekşi'nin maçtan hemen önce Gençlerbirliği Kulübü'nü ziyaretinin fotoğrafları eşliğinde paylaşıldı.

 

Başkan Dal'ın haklı tepkisi, taraftarlardan olumlu karşılık bulurken, Altınordu maçında da bir hakem felaketine maruz kalınmaması istendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cafer karasu 09 Mayıs 2023 11:39

    Ali palabıyıkl Atilla Karaoğlan TFF Başkanı bu olayları aydınlatmalı veya istifa etmeli açık hatalar olmuştur. Bu vatandaşlar suskun görmedik duymadık yok kardeşim.

  • Cafer karasu 09 Mayıs 2023 07:19

    Atilla verdiğin penaltı ve kırmızı kart kararını tekrar izle vicdanın da sorgula vicdanın ağır karar derse bu işi bırak.

  • Cafer karasu 09 Mayıs 2023 07:13

    Bir takımın bir şehrin alın terini emeğini bilerek isteyerek tasarlayarak gasp edenleri Allah’a havale ediyorum. Bu kokuşmuş zihniyet batsın.