• Büyükşehir-1
SPOR Düzenleme Tarihi : 05 Ekim 2020 12:18 Haber Girişi : 05 Ekim 2020 12:38

Erzurumspor'da iki ayrılık

Erzurumspor'da iki ayrılık
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transferin son gününde iki futbolcu ile yollar ayrıldı.

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transferin son gününde iki futbolcu ile yollar ayrıldı. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in yeni sezonda kadroda düşünmediği stoper Aykut Demir ile sözleşme karşılıklı olarak fesih edilirken, genç yetenek Ba ise 1. lig ekiplerinden Bandırmaspor'a kiralandı.  

KARIŞIK

Transferde kadrosuna takviye yapabilmesi için oyuncu göndermek zorunda olan B.B. Erzurumspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Kadroda düşünülmediği için lisansı çıkarılmayan Aykut Demir, Mavi Beyazlı yönetim ile anlaşarak, sözleşmesini sonlandırdı ve Boluspor'a transfer oldu. 

Erzunrumspor'un gelecek planları arasında yeralan genç orta saha oyuncusu Mahamadou Ba ise kiralık olarak Bandırmaspor'a gönderildi. Ba'nın gidişi ile listede bir oyuncu boşluğu oluşan B.B. Erzurumspor'un transfer için önünde engel kalmadı. 

 

BAŞKAN ÜNEŞ: BİR BEK ALMAK İSTİYORUZ

Sezonun ilk dört haftaki performanslar itibariyle tüm spor kamuoyu sol bek transferi için beklentiye girdi. Kaan Kanak'ın ligi götüremeyeceğini düşünen taraftarlar sosyal medyadan Başkan Hüseyin Üneş'e bu yöndeki isteklerini dile getirirken, Başkan Üneş de, ERKHABER'e "Bir bek transfer etmek istiyoruz ama kesin alacağız diyemiyorum"' dedi. 

Transferin son günü olması nedeniyle görüştükleri yabancı bek oyuncusuna saat 18.00'e kadar imza attırmak için çalışacaklarını ancak yetişmeyebileceğini ifade eden Başkan Üneş, ERKHABER'in "Sol bek mi?" sorusuna, "Bir bek almak istiyoruz ama mevkisini transfer gerçekleşirse öğrenirsiniz" yanıtını verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.