• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 19 Aralık 2018 21:42

Erzurumspor'da ACKA şoku... Şehri terk etti...

Erzurumspor'da ACKA şoku... Şehri terk etti...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kayserispor maçı öncesinde moralleri bozacak bir gelişme yaşandı.

ÖZEL HABER

KARIŞIK

 

ERKHABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Kayserispor maçı öncesinde moralleri bozacak bir gelişme yaşandı. Egemen Korkmaz'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Kayserispor maçında oynaması beklenen Stephan Acka, dün gece şehri terk etti. Acka'nın eşyalarını toplayıp, kentten ayrıldığı sabah saatlerinde ortaya çıktı. 

Bir süredir alacakları nedeniyle sorunlar çıkartan ve kentte gittiği her yerde "paramızı alamıyoruz" serzenişlerinde bulunan Acka, haklarını alamadığı gerekçesiyle FİFA'ya başvurmuştu. FİFA'dan başvurusuna olumlu yanıt aldığı tahmin edilen Acka'nın serbest kalma hakkını elde ettiği için kenti terk etmiş olabileceği düşünülüyor. 

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yaklaşık 100 bin Euro civarında alacağı olan Acka'ya bu parası ödenmediği takdirde, FİFA tarafından devre arasında transfer yasağı bile gelebilir. Mavi Beyazlı yönetimin, Acka dışında FİFA'ya ve TFF'ye başvuran diğer futbolculara da kısa süre içerisinde paralarını ödeyip, korkulu rüya görmek istemediği belirtiliyor... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.