• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 13 Nisan 2021 14:37

Erzurumspor'a 10 milyonun üzerinde yardım sözü...

Erzurumspor'a 10 milyonun üzerinde yardım sözü...
Süper Lig’de mücadele eden Erzurumspor için Erzurumlu Hemşerimiz Acun Ilıcalı’nın televizyon kanalı TV8’de yardım gecesi düzenlendi.

ERKHABER / ERZURUM - Süper Lig’de mücadele eden Erzurumspor için Erzurumlu Hemşerimiz Acun Ilıcalı’nın televizyon kanalı TV8’de yardım gecesi düzenlendi. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve yöneticiler ile Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın  hazır bulunduğu programda, 10 milyonun üzerinde yardım sözü verildi. Erzurumspor’a destek programına Acun Ilıcalı Survivor programı için bulunduğu Dominik’ten katıldı. Programı yaptığı 1 milyon liralık yardımla açtı.

KARIŞIK

Süper Lig’de aldığı kötü sonuçlarla lige tutunma mücadelesi veren Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor için Acun Ilıcalı’dan tam destek geldi. Survivor programı için bulunduğu Dominik’te bulunan Ilıcalı, Dominik’i mavi beyaz bayraklarla süsledi. Erzurumspor’a sürekli destekte bulunan marka değerimiz Acun Ilıcalı programı 1 milyon lira yardım sözü vererek açtı.  Erzurumspor taraftarlarının telefon bağlantıları ile katılıp kulübe yardımda bulunduğu programda 10 milyonun üzerinde yardım sözü verildi. Erzurum’un hemen her meselesinde taşın altına elini koyan iş adamları yine sahnedeydi. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün babası İskender Düzgün, Sururi Akgün, Olgun Gün, Çetin Gözütok ciddi miktarda yardımda bulundular. SMS yoluyla da taraftardan yardım toplandı. Yaklaşık üç saat süren programda 10 milyonun üzerinde yardım toplantı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.