• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Ekim 2016 15:53

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?

Erzurum'da son 24 saatte neler oldu?
Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olaylarını siz okuyucularımız için derledik...

ERKHABER / ASAYİŞ - Erzurum'da son 24 saatte meydana gelen asayiş olaylarını siz okuyucularımız için derledik...

KARIŞIK

 

9 büyük baş hayvan yanarak telef oldu

Erzurum’un Karayazı ilçesinde K.A. isimli şahsa ait ahırda çıkan yangın sonucunda 9 adet büyükbaş hayvan yanarak telef oldu. 
Edinilen bilgiye göre, yangın saat 01.00 sıralarında Göktepe mahallesinde meydana geldi. K.A. isimli şahsa ait ahırda elektrik kontağından dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın sonucunda 9 adet büyükbaş hayvan yanarak telef oldu.
Yangınla ilgili Cumhuriyet Başsavcısı soruşturma başlattı.


Erzurum'da yola tuzaklanmış bomba imha edildi


Erzurum’un Tekman ilçesinde, jandarma ekiplerinin PKK'lı teröristlere yönelik düzenlediği operasyon sırasında bulunan yola tuzaklanmış el yapımı bomba kontrollü olarak imha edildi. 
Tekman’da faaliyet gösterdikleri tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek amacıyla Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ve Mit Bölge Başkanlığı’nın koordineli olarak düzenlediği operasyonda; Tekman-Hacıömer il yolu Çevirme Mahallesi mülki sınırları içerisinde menfez içerisinde elektrik kablosunun fark edilmesi üzerine yapılan araştırma ve incelemede stabilize yolun kenarına tuzaklanmış el yapımı bomba bulundu. Çevresinin iş makineleri ile kazıldığı menfez içerisinde gizlenerek tuzaklanmış 5 adet 12 kilogram mutfak tüpü içerisine yerleştirilmiş 300 kilogram amonyum nitrat ile güçlendirilen ve üzerinde fünyesi bulunan uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı, imha timi tarafından etkisiz duruma getirildi.

 

Erzurum’da trafik kazası: 1ölü, 1 yaralı

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken bir kişide yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, ,kaza saat 19.30 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesi Karagöbek mahallesinde meydana geldi. F.E. isimli şahıs aracıyla seyir halindeyken tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Şarampole devrilen araçta sürücü F.E. olay yerinde hayatını kaybederken yolcu olarak bulunan S.B. isimli şahıs ise hafif şekilde yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Horasan’da trafik kazası: 6 yaralı

Erzurum’un Horasan ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 18.30 sıralarında Aşağıbademözü mahallesinde meydana geldi. A.G. isimli şahıs yönetimindeki araç seyir halindeyken hatalı sollama yaparak karşı yönden gelen O.A. isimli şahsın yönetimdeki araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araç sürücüleri A.G. ve O.A. ile araçta yolcu olarak bulunan N.G., O.A., O.S ve H.A. hayati tehlike oluşturmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.