• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Ekim 2010 16:05

Erzurum'da kanlı infaz... Kuaför salonunda kurşun yağdırdı...

Erzurum'da kanlı infaz... Kuaför salonunda kurşun yağdırdı...
Alacak-verecek davası yüzünde merkez Aziziye Ömer Tepe Mahallesi Muhtarı Rafet Zengin, Sulama İşleri Birimi Başkanı 49 yaşındaki Tuncer Kacıroğlu'nu berber koltuğunda silahla vurarak öldürdü.

ERKHABER / ERZURUM -  Erzurum’da mahalle muhtarı, gübre yem alım satımından dolayı kendisini borçlandırdığını iddia ettiği sulama birlik başkanını berber koltuğunda kurşun yağmuruna tuttu. Olay sonrası kaçmaya çalışan muhtar, polis tarafından kısa sürede yakalandı.  
Olay, saat 20.00 sıralarında Erzurum'un Şelale Evler semtinde bir berber dükkanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, berber koltuğunda tıraş olan Sakalıkesik Ovası Sulama Birlik Başkanı Tuncay Kacıroğlu (52), bir anda içeri giren Ömertepe Mahalle Muhtarı Rafet Z.'nin (39) silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 14 mermi isabet eden Kacıroğlu, berber koltuğunda can verdi. Saldırıda berber H.Ö. ise yara almadan kurtuldu. Olay sonrası kaçan muhtar, polisin takibi ile kısa sürede suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Hayatını kaybeden Tuncay Kacıroğlu’nun cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Muhtar Rafet Z., ilk ifadesinde gübre, tarla, yem alım satımı dolayısıyla Tuncay Kacıroğlu’nun kendisini 1,5 milyon TL borçlandırdığını ve dolandırdığını öne sürerek, bu yüzden cinayeti işlediğini söyledi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

KARIŞIK