• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 17 Şubat 2018 02:51

Erzurum’a Özel Harekat Bölge Müdürlüğü kuruluyor…

Erzurum’a Özel Harekat Bölge Müdürlüğü kuruluyor…
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden yapılanma kararı alınan özel harekat ile ilgili Erzurum’a bölge müdürlüğü kurulacağını açıkladı.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün bakanlar kurulu kararıyla kapatıldığını, yerine de bölge müdürlüğü kurulmasının kararlaştırıldığını söyleyen Aydemir, “Herkesin malumu, özel harekat teşkilatı, terörle mücadelede çok ama çok büyük öneme sahip. İçişleri Bakanlığımız, terörle mücadele kapsamında bir süre önce Özel Harekat Teşkilatı ile ilgili yeniden yapılanma kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda  da bazı bölgelere şube müdürlükleri, bazı yerlere de bölge müdürlüğü açılması uygun görüldü. Daha önce “şube” konumunda olan ve sadece 100 özel harekatçının bulunduğu Erzurum’a şimdi 300 kişilik bir bölge müdürlüğü kuruluyor” dedi.

KARIŞIK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’a Özel Harekat Bölge Müdürlüğü’nün Erzurum’da kurulması yönünde karar aldıkları için teşekkür eden AK Parti Milletvekili Aydemir, “Erzurumlu hemşerimiz Selami Altınok’un böyle etkin bir görevde olması, Erzurum için büyük bir şans” değerlendirmesinde de bulundu…