• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 07 Şubat 2017 10:56

Erzurum Valiliğince vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtılıyor

Erzurum Valiliğince vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtılıyor
Erzurum Valiliği, koordinesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kızılay tarafından mobil çorba dağıtım aracıyla vatandaşa ücretsiz çorba ve ekmek dağıtımı yapıldı.

ERKHABER / ERZURUM- Erzurum Valiliği, koordinesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kızılay tarafından mobil çorba dağıtım aracıyla vatandaşa ücretsiz çorba ve ekmek dağıtımı yapıldı. 
Erzurum Valiliği tarafından hayata geçirilen projeyle 07.00 ile 09.00 saatleri arasında Lala Paşa Cami önünde vatandaşlara çorba ikramında bulunuluyor.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, yaptığı açıklamada, çorba dağıtımının önemli bir sosyal hizmet olduğunu belirterek, sabah saatlerinde camiye ve işe giden vatandaşların bu hizmetten yararlandığını ifade etti.
Azizoğlu, projenin devam edeceğini belirterek, “Erzurumlu vatandaşlarımıza Lala Paşa Cami önünde sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirdik. Amacımız soğuk kış günlerinde vatandaşımıza sıcak çorbayla bir nebze mutluluk sunabilmek. Çorba dağıtımımızı gelen talepler doğrultusunda yaygınlaştıracağız’’ dedi.
Özellikle kış döneminde çorbayla içlerinin ısındığını söyleyen vatandaşlar ise Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’na ve çorba dağıtımına emeği geçen yetkililere teşekkür etti.

KARIŞIK