• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Ekim 2023 23:42

Erzurum Tanıtım günlerine Çat ilçesi damgasını vurdu

Erzurum Tanıtım günlerine Çat ilçesi damgasını vurdu
Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nın (ESAV) önderliğinde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’nde Çat ilçesi standında yoğun ilgi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Tanıtım günlerine Çat ilçesi damgasını vurdu.  Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı’nın (ESAV) önderliğinde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’nde Çat ilçesi standında yoğun ilgi.

KARIŞIK

 

 

Çat'ın doğal güzelliklerinin, kültürel yapısının tanıtıldığı stant adeta doldu taştı. Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar yaptığı açıklamada şunları söyledi; Çat Belediyesi olarak ilçemizde yapmış olduğumuz ve yapımı devam eden projelerimizi en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulduk.

 

 

Bizim için oldukça verimli bir organizasyon oldu. Emeği geçenleri yürekten kutluyor, Erzurum günlerine iştirak eden Bakanımıza, Bakan yardımcımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, siyasilere, bürokratlara, Ankara’da Erzurum’u yaşayan Dadaşlara ve tüm Ankaralılara teşekkür ediyorum."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.