• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Haziran 2021 00:24

Erzurum Şehir Hastanesi tüm birimleriyle yeniden faaliyetlerine başladı...

Erzurum Şehir Hastanesi tüm birimleriyle yeniden faaliyetlerine başladı...
Pandemitle birlikte COVİD-19 hastalarına hizmet veren Erzurum Şehir hastanesi, vaka sayılarının azalmasıyla birlikte tüm birimleriyle yeniden faaliyetlerine başladı.

ERKHABER / ERZURUM - Pandemitle birlikte COVİD-19 hastalarına hizmet veren Erzurum Şehir hastanesi, vaka sayılarının azalmasıyla birlikte tüm birimleriyle yeniden faaliyetlerine başladı.

KARIŞIK

Erzurum Şehir Hastanesi'nin pandemiyle birlikta büyük hizmetler verdiğini belirten Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürdel Bedir,  şehir hastanesinin acil servisi, poliklinikleri, yataklı servisleri ve ameliyathaneleriyle tekrar Erzurum ve bölge illerinin hizmetine başladığını ifade etti

 

Bedir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

 

Pandeminin başından beri çok büyük hizmetler sunan Şehir Hastanemiz acil servisi, poliklinikleri, yataklı servisleri ve ameliyathaneleriyle tekrar güzel şehrimizin ve bölgemizin hizmetindedir. Hastanemiz 4 ayrı binadan oluştuğu için, covid-19 hastaları ayrı binalara alınmış ve normal hastalar için teması minumuma indirecek güvenli alanlar oluşturulmuştur. Ayrıca aşı hizmetimizde C blokta tamamen güvenli bir katta devam edecektir. Hastaneniz tüm hastalıklar için hizmetinizdedir

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.