• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Mart 2017 14:44

Erzurum Kayak Kulübü’nün büyük başarısı

Erzurum Kayak Kulübü’nün büyük başarısı
Alp Disiplini yarışlarında 51 madalya Erzurum Kayak Kulübü sporcuları 2016-2017 sezonunda gerçekleştirilen Alp Disiplini yarışmalarında 51 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

ERKHABER / ERZURUM- Alp Disiplini yarışlarında 51 madalya

KARIŞIK

 

 

Erzurum Kayak Kulübü sporcuları 2016-2017 sezonunda gerçekleştirilen Alp Disiplini yarışmalarında 51 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. Ülkenin en önemli kayak kulüpleri arasında yer alan Erzurum Kayak Kulübü başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. 2016-2017 kayak sezonunda gerçekleştirilen Alp Disiplini yarışlarına katılan Erzurum Kayak Kulübü sporcuları 16 birincilik, 21 ikincilik ve 14 üçüncülük elde ederek toplamda 51 madalyanın sahibi oldu.

 

Bunun yanı sıra FİS yarışlarında da bir çok madalya kazanan kayak kulübü sporcuları bir çok klasmanda da podyumda kupa kaldırmayı başardı.

 

 

“ALT YAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

 

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker, geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalıştıklarını belirterek, “Erzurum Kayak Kulübü olarak daha fazla madalya ve başarı hedefliyoruz. Bunun için alt yapıya büyük ağırlık veriyoruz. İnşallah geleceğin şampiyonlarını yine Erzurum Kayak Kulübü yetiştirecektir”dedi.

 

 

“HEDEFİMİZ BÜYÜK, AMACIMIZ BELLİDİR”

 

Erzurum Kayak Kulübü’nün geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkenin en önemli kulübü olma unvanını taşıyacağını da ifade eden Ülker, “Bu yıl altyapıdan yetişip bir üst gruba çıkan 20 çocuğumuz 2017-2018 yılında ilk yarışlara katılma hakkını kazanarak başarı için ilk sınavlarını

verecekler. Hedefimiz büyük, amacımız bellidir. Erzurum kayak kulübü geçmişte olduğu gibi yine şampiyon kayakçılar yetiştirmeye devam edecektir”diye konuştu.