• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 20 Haziran 2011 22:11

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Ülker'den çarpıcı açıklamalar

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Ülker'den çarpıcı açıklamalar
Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Ülker'den çarpıcı açıklamalar

ERKHABER / ERZURUM - Ekonomi gündeminin nabzını tutan, iş dünyasından son gelişmeler, yeni yatırımlar, açılışlar, özel röportajlar, birbirinden ilginç başarı öyküleri ve farklı sektörlerden derlenen haberlerle her pazar Beyaz TV'de yayımlanan İş'te Vizyon programının bu haftaki konuğu Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker oldu. 

KARIŞIK

Programda Kayak Kulübü'nün çalışmalarından, kayak sezonu değerlendirmesine ve Kayak Federasyonu'nun etkinliklerine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ülker, "Kulüplere 3-5 tane kayak malzemesi göndermekle federasyon görevini yapmış olmuyor" dedi. 

Kayak sporunun en önemli sorunun Türkiye Kayak Federasyonu olduğunu savunan Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Ülker, "Hakikaten federasyon yönetiminin ve çalışmalarının yakından incelenmesi gerekiyor. Son mali genel kurul öncesinde hazırlanan mali raporlarda dehşet verici skandallara yer verildi ama kimseye bunun hesabı sorulmadı. Bu konu mutlaka irdelenmeli" diye konuştu. 

Kayak kulüplerinin devlet desteği alamadığını da ifade eden Ülker, "Devlet hemen hemen tüm branşlardaki kulüplere ciddi destekler sağlarken, kayak kulüplerine hiçbir destek sağlamıyor. Kulübün tüm masraflarını yöneticilerimiz karşılamak zorunda. Yönetimler ve başkan para vermezse, kayak kulüplerine tek kuruş para girmiyor" dedi.

Başkan Ülker'in birçok konuda yaptığı çarpıcı açıklamaları aşağıdaki videoda bulabileceksiniz...