• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 24 Temmuz 2021 16:30

Erzurum'da vaka sayısı artıyor...

Erzurum'da vaka sayısı artıyor...
Aşılama oranı düşük olan iller arasında yer alan Erzurum'da vaka sayıları artıyor.

ERKHABER / ERZURUM - Aşılama oranı düşük olan iller arasında yer alan Erzurum'da vaka sayıları artıyor. Sosyal medya hesabından vatandaşları uyaran Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, Erzurum'da aşı oranının düşük olduğunu ve doğal olarak artışların başladığını söyledi.

KARIŞIK

Bedir açıklamasında, '' Erzurum Portalı tablolarla çok güzel özetlemiş. Vaka sayıları Türkiye genelinde son 2 haftada 2 kat arttı. Haritalardan görüleceği gibi aşı oranı yüksek olan illerde vaka sayıları kontrol altında, ancak aşı oranı çok düşük olan Güneydoğu illerimiz tırmanışta. Bizim ilimiz Erzurum'da da aşı oranımız düşük ve doğal olarak artışlar başladı.

Sevgili gençler, orta yaş grubu hemşehrilerim, biran önce aşınızı olmalısınız, topyekün aşı kuyrukları oluşturmalısınız, aşı için bizi zorlamalısınız... Bu tutumu bu şehir hakketmiyor. Yarın sabah itibariyle unuttuğumuz tedbirleri tekrar hatırlayıp, bir an önce aşı olmazsanız bayram sonrasının aydınlık olmayacağı görünüyor...'' ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.