• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Şubat 2022 13:27

Erzurum'da korkunç cinayet...

Erzurum'da korkunç cinayet...
Annesini silahla vurmak isterken önüne atılan kardeşini öldürdü.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum’da 22 yaşındaki M.A, öz annesini ve onu kurtarmak için araya giren 14 yaşındaki kardeşini av tüfeğiyle vurdu. Kurşunların hedefi olan kardeş hayatını kaybederken, anne hastanede tedavi altına alındı. Fail M.A polis tarafından yakalanırken, ilk ifadesinde olayın kaza ile gerçekleştiğini söyledi. 

KARIŞIK

 

 

 

Olay, Palandöken ilçesine bağlık Müftü Solakzade Mahallesi’nde meydana geldi. M.A, bir süre önce eşinden ayrılan 39 yaşındaki annesi E.A ile tartıştı. Eline aldığı av tüfeğini annesine doğrultarak ateş eden M.A, bu sırada annesi ile birlikte onu korumak için önüne atlayan kardeşi 14 yaşındaki Y.A.’yı vurdu.

 

Anne ile oğlu tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan anne ile oğlunu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Y.A, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yoğun bakımda tedavi altına alınan annenin de hayati tehlikesi sürüyor.

 

Annesi ile kardeşini vuran M.A.polis tarafından gözaltına alınırken, ilk ifadesinde olayın kaza ile gerçekleştirildiğini söylediği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.