• ŞEpnolat üst

Erzurum'da hakem katliamı VAR'dı!

  • Büyükşehir-1

Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi uygulanmaya başlandığı günden bu yana herhalde böylesine bir hakem katliamı Süper Lig'de yaşanmamıştı... 

Mehmet Özdilek ile birlikte ayağa kalkan ve yukarılara doğru tırmanmaya çalışan B.B. Erzurumspor'un Kasımpaşa galibiyetini yazmaya, futbolcularımızın müthiş mücadelelerine avucumuzun içi patlayıncaya kadar alkışlamaya hazırlanırken, Arda Kardeşler denilen bir hakem bozuntusu herşeyi berbat etti.

Aslında daha maçın ilk yarısında, protokol tarafındaki yardımcı hakem ile birlikte el ele vererek ikinci yarıdaki katliamın sinyallerini vermişti Arda Kardeşler... 

Ama açık söyleyeyim, VAR sistemine rağmen böylesi bir katliam kimsenin aklının ucundan geçmezdi... 

Hakem bozuntusu arkadaş, ikinci yarıda aldı sazı eline, Kasımpaşa'nın Erzurumspor savunması arasında eriyen, biten Edouk, Diagne ve Trezegeut'in  boşluğunu doldurdu, uydurma faullerle İstanbul ekibini adım adım Erzurumspor kalesine yaklaştırdı. 

Auremir, Egemen, Lokman ve Leo'nun arasında çaresizce dolaşan Kasımpaşa forvetleri, Arda Kardeşler'in açık yardımıyla kalemize yüklenmeye çalıştı... 

Hakem bozuntusu bu arkadaşa rağmen, ikinci yarıda tek bir pozisyon bile vermeyince, Arda Kardeşler denilen vicdansız, önce Taylan'a yapılan faulü aleyhimize verd, sonrasında da Diagne-Egemen mücadelesinde bir yerinden penaltı uydurdu!

Görüntünün tekrarını izleyince, içim rahatladı ve "Allah'tan VAR var da, şimdi penaltı iptal edilir" diye düşünürken, VAR'daki hakem bozuntuları da bu rezalete ortak oldu!!!

Hem penaltı ve hem de Egemen'in oyundan atılmasının ardından hakem bozuntusu bu kişilik, bir penaltı kararının daha altına imza attı. 

Allah'ın adaleti işte, Diagne bu kez penaltıyı dışarı attı... 

Sonuç itibariyle B.B. Erzurumspor, güçlü rakibini Arda Kardeşler denilen hakem bozuntusu yüzündn mağlup edemedi...

Belki kazanamadık ama son yılların en büyük alçaklığına rağmen yenilmedik de!

O nedenle kaleci Sehiç'ten Sunu'ya, Lokman'dan Shabalala'ya kadar tüm oyunculara yürekten bir teşekkür gönderiyorum...

Helal olsun size...

Helal olsun teknik kadroya...

Kazanamadınız ama çok ama çok büyük bir inanç, güven kazandınız...

Mehmet Hoca'nın da dediği gibi, demek ki hakemleri de yenmemiz gerekecek ve sizler bunu yapabilecek güce sahipsiniz...

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.