• Büyükşehir-1
SİYASET Haber Girişi : 28 Mayıs 2023 20:04

Erzurum’da Erdoğan sevinci

Erzurum’da Erdoğan sevinci
Erzurum’da vatandaşlar, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini sokaklara dökülerek meşaleler ve halaylarla kutladı. 
Erzurum’da Erdoğan sevinci

ERKHABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu oylaması sonunda seçimi bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasını Erzurumlular konvoy yaparak kutladı.  

Saat 17.00’da tamamlanan oy verme işleminden sonra sandıklarda yapılan sayımların ardından Erzurum’da AK Partililer başta olmak üzere Cumhur İttifakı’na destek veren vatandaşlar Cumhuriyet Caddesi’ne akın etti.

KARIŞIK


Resmi olmayan sonuçlara göre Erzurum’da yaklaşık yüzde 73,55 oranından oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısını kutlamak isteyen vatandaşlar, şehrin en işlek caddesi Cumhuriyet Caddesi’nde toplandı. Şehir merkezindeki trafik sonuçların netleşmesiyle birlikte adeta kilitlendi. Meşaleler yakan ve halay çeken vatandaşlar, sürekli olarak "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" sloganlar attı. 

Araçlarla uzun konvoy oluşturan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlar atan vatandaşların coşkusu saatlerce sürdü. 

AŞKALE'DE DE HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

13.Cumhur başkanlığı seçimleri 2. tur oylamaları sonuçları Türkiye geneli yüzde 85'i açılmışken oylamanın sonucunu bekleyemeyen Aşkale'ler kendini sokağa atarak sevinç gösterileri yapmaya başladı. 
Ellerinde Türk bayrakları ve filamalar ile araçlarda büyük bir konvoy yapıldı. Araç sayısının binin üzerinde olduğu tahmin ediliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.