• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 30 Eylül 2023 13:05

Erzurum bir aşığını kaybetti... Mehmet Sabri Seven vefat etti...

Erzurum bir aşığını kaybetti... Mehmet Sabri Seven vefat etti...
İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı eski Başkanı, Erzurumlu iş insanı Mehmet Sabri Seven vefat etti.

ERKHABER / ERZURUM - İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı eski Başkanı, Erzurumlu iş insanı Mehmet Sabri Seven vefat etti. Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Seven'den bugün acı haber geldi. Seven'in vefat haberi hemşehrilerini üzüntüye boğdu. 

KARIŞIK

Hayatlarını adeta Erzurum'a vakfeden Seven ailesinin bir değerli ismi daha aramızdan ayrıldı. Erzurum Halk Oyunları ve Halk Türküleri Turizm Derneği kurucusu, İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı kurucularından olan Hulusi Seven, İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın efsanevi başkanlarından Ethem Seven'den sonra bugün de yine vakfa bir dönem başkanlık yapan Mehmet Sabri Seven yaşamını yitirdi. Hulusi Seven'in oğlu Ethem Seven'in de kardeşi olan Mehmet Sabri Seven, bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu. 

"Bir Erzurum aşığı" olan ve yaşamının her anında "Canım da servetim de Erzurum'a feda"  diyen Mehmet Sabri Seven'in vefatı sevenlerini ve hemşehrilerini büyük üzüntüye sevk etti. 

Seven'in cenazesinin Şakirin Camiinde yarın (Pazar) öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında, Samandıra merkez mezarlığında defnedileceği açıklandı. 

Merhum Mehmet Sabri Seven'e ERKHABER Ailesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenleine başsağlığı diliyoruz... 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • EĞİLMEZ 01 Ekim 2023 15:51

    ALLAH RAHMET EYLESİN ERZURUMUN ASİL ASELETLİ AİLELERİNDEN BİRİYDİ

  • Fahrettin Akın 30 Eylül 2023 18:54

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun