• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2022 14:01

Erol Bedir, başkanlık iddialarıyla ilgili ERKHABER'e konuştu...

Erol Bedir, başkanlık iddialarıyla ilgili ERKHABER'e konuştu...
Son günlerde sosyal medyada gündeme gelen ‘’Erol Bedir Erzurumspor Başkanlığını istiyor’’ iddialarına yetkili ağızdan cevap geldi. Erol Bedir ERKHABER’E özel açıklamalarda bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - Son günlerde sosyal medyada gündeme gelen ‘’Erol Bedir Erzurumspor Başkanlığını istiyor’’ iddialarına yetkili ağızdan cevap geldi. Erol Bedir ERKHABER’E özel açıklamalarda bulundu.

KARIŞIK

 

 

 

 

Açıklamalarının başında Erzurum sevgisini dile getiren Bedir, ‘’Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le her fırsatta görüştüğünü ancak bu görüşmelerde Erzurumspor’la ilgili bir konunun gündeme gelmediğini söyledi. Erzurum’u çok sevdiğini, Erzurumspor’la alakalı her türlü plan ve projeyi destekleyebileceğini de ifade eden Bedir, ‘’ Erzurum benim şehrim. Şehrimi çok seviyorum. Her fırsatta gelmeye çalışıyorum. Ancak çıkan haberleri bende sizin gibi medyada okudum. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le sürekli görüşüyoruz. Fakat görüşmelerimizde “Erzurumspor” konusu geçmedi. Farklı yatırımlar üzerinde duruyoruz. Gönül isterki Erzurumspor’umuz süper ligde olsun. Ben Erzurumspor’la alakalı her türlü plan ve projeyi desteklerim. Ancak şu an için başkanlık konusuyla alakalı herhangi bir görüşmem ve konuşmam olmadı. Tüm hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum’’dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.