• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 19 Ocak 2020 17:13

Erkan Sözeri: “Pozisyonlardan yararlanamadık”

Erkan Sözeri: “Pozisyonlardan yararlanamadık”
İstanbulspor, sahasında BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kalırken maçın ardından mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurumspor deplasmanda İstanbulspor ile 1-1 berabere kalırken maçın ardından mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu.

KARIŞIK

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 3 puan almak istediklerini ifade ederken, “Öne geçtik, pozisyonlar da bulduk. Bugün 3 puan alsaydık, üstteki takımlar da puan kaybetmişti, önemli bir galibiyet olacaktı. Aslında 3 puan ayağımıza kadar gelmişti. 85’e kadar öndeydik. Girdiğimiz pozisyonlarda golü bulamadık. Bu tür maçlarda ikinci golü bulamadığınız zaman 3 puandan oluyorsunuz. Bunları çalışacağız. Hedeften sapma yok. Üstteki takımlar nasıl puan kaybettiyse, biz de 2 puan kaybettik. Oyuncularım elinden geleni yaptı. Oyunun genelinde de iyiydik, pozisyonlarımız var ama ikinci golü atamayınca böyle sonuçlarla karşılaşıyorsunuz. Bundan gerekli sonuçları çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.