• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Nisan 2016 09:33

ERK Medya'ya "organizasyon" teşekkürü...

ERK Medya'ya
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, İl Müdür Yardımcısı Ferhat Han ve Özel Kalem Müdürü Murat Demirci, 16-18 Nisan tarihleri arasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla Erzurum'da yapılan "Doğu Anadolu Bölgesi Ortak

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Tarım İl Müdürü Osman Akar, İl Müdür Yardımcısı Ferhan Han ve Özel Kalem Müdürü Murat Demirci, geçtiğimiz hafta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katılımıyla Erzurum’da düzenlenen Doğu Anadolu Bölgesi Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı’nın organizasyonunu gerçekleştiren ERK Medya bünyesindeki "Erk Organizasyon"a teşekkür ziyaretinde bulundu.

KARIŞIK

Toplantının bugüne kadar yedi ilde gerçekleştirildiğini, en iyi organizasyona ise Erzurum’un imza attığını belirten Tarım İl Müdürü Osman Akar, “İki gün süren toplantıda hiçbir aksaklığın yaşanmaması bizi oldukça mutlu etti. Başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik olmak üzere tüm misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Başta Erzurum olmak üzere tüm Doğu Anadolu bölgesi için çok verimli geçtiğine inandığımız toplantıda ERK Organizasyona ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müdür Yardımcısı Ferhat Han ise toplantıya katılan tüm misafirlerin şehirden ayrılırken organizasyon için teşekkür ettiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ERK Haber Genel yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, ise başta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar olmak üzere tüm il müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, ERK Haber Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak’a, İl Müdür yardımcısı Ferhat Han ise Erkhaber Yazı İşleri Müdürü Orkun Çizmeli’ye teşekkür plaketi verdi.