• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Aralık 2017 12:06

ERHAVADER'de Sertkaya ile yola devam

ERHAVADER'de Sertkaya ile yola devam
Erzurum Havalimanı Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 3'ncü Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren mevcut başkan Mustafa Sertkaya , yeniden başkanlığa seçildi.

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Havalimanı Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 3'ncü Olağan Genel Kurulu hafta sonunda yapıldı. Mevcut Başkan Mustafa Sertkaya, tek aday olarak girdiği genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi. 

KARIŞIK

Müceldili Konağı'nda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Erzurum Havalimanı Nöbetçi Meydan Müdürü Orhan Özsoy'un yaptığı genel kurula, Erzurum Havalimanı Başmüdürü Ali Şerit, dernek üyeleri ve havalimanı çalışanları katıldı.  

Genel kurula bir teşekkür konuşması yapan Başkan Mustafa Sertkaya, "3. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirtik. Genel kurulumuza teşrif ederek bizleri onurlandıran tüm üyelerimize, Havalimanı Başmüdürümüzü Ali Şerit ile havalimanımızın diğer idarecilerine, genel kurulumuzun divan başkanlığını yapan Nöbetçi Meydan Müdürümüz Orhan Özsoy ve katip üyelerimize, yönetim kurulunda beraber görev yaptığım tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde aldığımız yetkiyi ülkemiz ve milletimizin birlik ve bareberliği noktasında gayret göstererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.