• Büyükşehir-1
SPOR Haber Girişi : 10 Eylül 2020 12:48

ERHAVADER'den Ömer Düzgün'e şampiyonluk teşekkürü

ERHAVADER'den Ömer Düzgün'e şampiyonluk teşekkürü

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum Havalimanı Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ERHAVADER) üyeleri B.B. Erzurumspor'un şampiyonluğunda verdiği katkılar nedeniyle Asbaşkan Ömer Düzgün'e de teşekkür plaketi verdi.

KARIŞIK

Şampiyonluk sonrasında, takımın Süper Lig'e yükselmesinde emeği olan birçok isime plaket vererek, farkındalık ortaya koyan ERHAVADER, Asbaşkan Ömer Düzgün'ü de unutmadı. Dernek yönetim kurulu üyeleri Mustafa Sertkaya, Orhan Özsoy, Vefa Aksu ve Burhan Akdağ, Asbaşkan  Ömer Düzgün'e kulübe bugüne kadar ki katkıları ve şampiyonluk sürecinde verdiği emeklerden ötürü teşekkür plaketini verdiler. ERHAVADER'in bu davranışın son derece memnuniyet verici olduğunu ifade eden Ömer Düzgün, "Şampiyonluk mücadelesinde tüm şehrin emeği var ve şahsen herkese teşekür ediyorum. Havalimanı personeline de sezon boyu kulübümüze vermiş olduğu destekten dolayı minnettar olduğumuzu da bu vesileyle ifade etmek isterim" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.