• Büyükşehir-1
GÜNCEL Haber Girişi : 25 Temmuz 2023 10:08

Erdoğan Eren yaşamını yitirdi...

Erdoğan Eren yaşamını yitirdi...
15 Temmuz etkinliklerinde kürsüde konuşurken kalp krizi geçiren Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, yaşam mücadelesini kaybetti.

ERKHABER / ERZURUM - 15 Temmuz Anma Törenlerinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ve o gündem bu yana yoğun bakımda tedavi altında tutulan Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren’in vefat ettiği öğrenildi.

KARIŞIK

15 Temmuz'da HInıs'ta gerçekleşen anma programında vatandaşlara hitap ederken kürsüden yere düşen ve bu esnada kafasını da sert bir şekilde beton zemine vuran Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. 

Burada beyin ameliyatı yapılan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Başkan Eren'in yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Başkan Eren, 10 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 

Henüz 45 yaşındayken vefat eden Başkan Eren'in ölüm haberi kentte üzüntüyle karşılandı.

ERK MEDYA Ailesi olarak merhum Erdoğan Eren'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, eş, dost ve Hınıs halkına başsağlığı diliyoruz...

 

Erdoğan Eren Kimdir ?

Erdoğan Eren, 05.05.1978 Hınıs doğumludur. İlk orta ve lise öğrenimimi Hınıs'taki çeşitli okullarda tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü yüksek onur belgesiyle bitiren Eren, yüksek lisansını ise Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 

Erdoğan Eren, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Erzurum Hınıs Belediye Başkanı seçilmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.